Aanbod diensten dream big

Om je doelen te bereiken moet je eerst je intenties duidelijk hebben

Aan het begin van een nieuw jaar maken we allemaal goede voornemens, alles om het jaar anders, beter en mooier in te zetten. Maar heb je weleens over dat woord nagedacht, voornemen? Waarom zou je willen voor-nemen. Waarom neem je al wat nog niet eens van jou is? Wat maakt dat we alleen maar willen nemen? In plaats van voornemens heb ik het dus liever over intenties. Intenties kan je bijschaven, vormen en aanpassen naargelang de weg zicht ontvouwt. Als je al genomen hebt voordat je het kan waarmaken hangt er een verwachting aan vast, en dus druk. Terwijl intenties onvoorwaardelijk zijn en je veel meer ruimte geven. Ik nodig jullie allemaal uit om je voornemens om te vormen tot intenties.

Een jaar vol ruimte
Dankbaarheid, liefde, ontluiking, zelfontplooiing, afsluiting, starten, bijdragen en bevrijding – voor mij was 2019 een fantastisch jaar vol ervaringen. Ze waren heus niet allemaal even leuk, maar o zo leerzaam. Ik ben in een avontuur gestapt, vol obstakels, verrassingen, prinsen en prinsessen, liefde en verdriet, queestes, diepe dalen en ontluikende wegen die naar de zon leidden.

Het was vooral een heel onverwacht avontuur, ik had dit nooit kunnen voorspellen dat het zo ging lopen. Toch ben ik zo blij met het resultaat. Wat als je open en zonder verwachtingen naar de toekomst kijkt, wat zal er dan gebeuren? Verandert dan niet ieder moment in een queeste naar wie je bent?

Mijn onderbewustzijn heeft me dit jaar gevoerd naar mezelf. Wie ben IK, was de grote vraag van 2019. Of ze beantwoord is? Dat denk ik niet. Want je blijft constant veranderen. Iedere dag, ieder moment en elk reactie of gebeurtenis heeft invloed op wie je bent. Wat ik wel kan zeggen is dat ik me bewuster ben van mezelf, dat ik meer aandacht heb voor hoe ik en dat ik oud zeer heb mogen loslaten. De volle rugzak die ik meedroeg heb ik mogen legen. Dat was niet altijd even makkelijk, om demonen en verdriet zo in de ogen te kijken. Maar wat ik wel kan vertellen is dat ik nu zo veel meer in de flow zit, gelukkigir ben en geaard ben. Ik ben alleen zonder alleen me alleen te voelen en dat is het grootste liefdevolle geschenk dat ik heb kunnen krijgen. Nu staat er een volledig opgeblonken rugzak klaar om gevuld te worden met nieuwe ervaringen.

Mijn intenties voor 2020
Dit jaar wil ik dankbaar te zijn voor alles wat er op mijn pad komt. Ik wil stilstaan bij de kleine dingen in het leven, maar ook mijn familie, vrienden, kennissen en collega’s zonder vooroordelen en met gelijkwaardige liefde kunnen ontvangen. Ik wil de liefde voor mezelf uitbreiden, want ik wil als coach en als mens liefde uitdragen. De oplossing zit in mij en dus ook in jou. Als je de liefde laat stromen voor jezelf, kan je ook liefde uitdragen voor een ander.
En tenslotte wil ik een intentie neerzetten voor ons allemaal: laat ons meer ontspannen door het leven gaan. Het is klaar met straffen en belonen. Je bent al mooi zoals je bent, je bent goed genoeg, laat die voorwaardelijke liefde maar gaan, ontspan en voel dat het ook allemaal vanzelf kan gaan.

Ik wens jullie allemaal een gelukkig, liefdevol en verrassingsvol 2020

Liefste en warmste groet,

Renée